Tura i Turull declaren a l'Audiència Nacional

El jutge Eloy Velasco pren declaració aquest dimecres a diputats pel bloqueig del Parlament

Política

La molletana Montserrat Tura i el paretà Jordi Turull estan citats aquest dimecres a l'Audiència Nacional per declarar sobre el bloqueig que el col·lectiu d'indignats va provocar al Parlament de Catalunya el passat 15 de juny.

El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco prendrà declaració aquest dimecres a Barcelona a diputats del Parlament per l'intent de bloqueig de la cambra catalana el 15 de juny per part de nombrosos manifestants convocats pel col·lectiu 15-M. Els diputats que estan citats a declarar són Montserrat Tura i Ernest Maragall (PSC), Salvador Milà (ICV-EUiA), Alfons López Tena (SI), Gerard Figueras, Josep Maria Llop, Jordi Turull, Annabel Marcos i Santi Vila (CiU). Segons l'AN, Joan Boada (ICV-EUiA) no declararà aquest dimecres perquè ha d'acudir a una comissió parlamentària i ho haurà de fer a Madrid. El president de la Generalitat, Artur Mas, que també va ser citat a declarar, ho farà per escrit.
La declaració es farà a la sala de vistes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, dins del Palau de Justícia. Els indignats han convocat mobilitzacions i podrien intentar bloquejar l'accés a l'edifici judicial.

Edicions locals