La Fundació Espavila convoca el primer premi a l'esforç formatiu i a l'ajuda educativa

Les candidatures es poden presentar fins al 15 de març a través del web de l'entitat

Societat

Aquest novembre la Fundació Espavila ha convocat els primers Premis Espavila per fomentar l'esforç formatiu individual i l'ajuda educativa de persones i col·lectius. Els guardons van dirigits a qualsevol persona resident a Catalunya i tenen dues modalitats.

D'una banda, la categoria A es titula Que fas per la teva millora educativa i/o professional? i pretén conèixer i premiar a persones (d’entre 16 i 35 anys) que, malgrat les circumstàncies de cadascú (dificultats econòmiques, socials, laborals, etc.), són capaces de fer l’esforç d’avançar i millorar la seva formació educativa i/o professional. S’exclouen per optar als premis les millores per superar addicions, alimentàries o de salut.

La modalitat B –Que fas per ajudar a millorar els altres?– s'adreça a persones o col·lectius que són capaços d’inculcar valors fonamentals com ara treball, responsabilitat, sinceritat, optimisme, etc. per l’ajuda educativa i/o professional dels altres (d'entre 10 i 35 anys).

El termini de presentació d’aquesta primera convocatòria per optar als premis acaba el 15 de març del 2021. Totes les candidatures es podran presentar a través de la pàgina web de la fundació www.espavila.cat, en què també es pot trobar tota la informació relacionada amb el premi.

Un jurat qualificat valorarà que el projecte signifiqui un avanç pedagògic i també la seva viabilitat. La dotació inicial dels Premis Espavila és de 10.000 euros (5.000 per a cada modalitat) repartits en un primer premi de 1.000 euros, dos de 700, dos de 500 i quatre de 400 euros.

Edicions locals