Nou descens dels ingressos per Covid a l'Hospital de Mollet

Per contra, han incrementat les defuncions en la darrera setmana

Societat

Els ingressos per Covid-19 descendeixen per segona setmana consecutiva a l'Hospital de Mollet. El centre té aquest dimecres 47 persones ingressades amb coronavirus, 9 menys que la setmana anterior quan comptava amb 56 pacients amb aquesta malaltia, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet.

En aquesta darrera setmana l'Hospital molletà ha donat 44 altes i ja en suma 796 des de l'inici de la pandèmia. Mentre que pel que fa al nombre de defuncions, aquestes han incrementat lleugerament en la darrera setmana passant de 9 a 11.

Per altra banda, el risc de rebrot al Baix Vallès, segons dades de la Generalitat de Catalunya, ha baixat considerablement respecte a la setmana anterior passant de 902 a 502 punts aquesta setmana. Malgrat que la xifra segueix essent molt alta (es considera elevada si és superior a 100), és una tendència molt positiva. La taxa de contagi (Rt) es troba en 0,71 i, per tant, si es manté permetria detectar una disminució progressiva dels casos de Covid en el territori.

Edicions locals