Demanen 12 anys de presó pel presumpte abús sexual d'un monitor a una menor a un campament

L'acusat ja ha estat condemnat per un altre delicte d'abús sexual a menor

Societat

L'Audiència de Barcelona preveu celebrar el pròxim 4 de novembre el judici contra A.S.F. per un presumpte delicte d'abús sexual a una menor quan ell era el seu monitor.

El cas, que ha estat instruït pel jutjat de Mollet, es remunta al març del 2014, quan segons el relat de la Fiscalia, el processat, de 26 anys, exercia com a monitor en uns campaments organitzat amb menors. En un moment indeterminat de la nit, l'acusat hauria entrat a una de les tendes de campanya del campament i hauria agredit sexualment una nena de 6 anys.

Els fets segons Fiscalia són constitutius d'un delicte d'abús sexual a menor de 16 anys amb accés carnal i abús de superioritat, pel qual, el ministeri fiscal demana 12 anys de presó i la inhabilitació per a l'exercici de qualsevol professió que comporti contacte regular i directe amb menors per un temps superior a 6 anys al temps de la pena de presó imposada. També es demana una indemnització de 6.000 euros pels danys morals causats.

Es dona la circumstància que, posteriorment a la data dels fets, l'acusat va ser condemnat per l'Audiència de Barcelona el novembre de 2018 per un delicte d'abús sexual comès a menor de 16 anys el 2015. La condemna va ser de 8 anys de presó.

Edicions locals