L'Hospital de Mollet amplia la zona d'hospitalització dedicada a les persones amb Covid-19

El centre ha posat en marxa mesures temporals per fer front a l'increment de casos i a l'alt risc de contagi del territori

Societat

A conseqüència de l'augment de persones ingressades a l'Hospital de Mollet (41 aquest dilluns) i a l’alt risc de contagi del territori, l'hospital han posat en marxa unes mesures temporals pensades per la seguretat de les persones ateses en el centre sanitari mentre duri aquesta situació.

Així, s'amplia la zona d’Hospitalització dedicada a les persones amb Covid-19, però es manté l’activitat de consultes externes i de l’àrea quirúrgica amb normalitat.

Per contra, l'Hospital no permetrà visites d'acompanyants a les unitats d’hospitalització, urgències, semicrítics i consultes externes i per mantenir la comunicació amb els familiars o acompanyats, s’informarà via telefònica de la situació i de la informació mèdica de la persona atesa.

Des del centre sanitari recorden que se seguirà insistint que tota persona que accedeixi al centre sanitari "haurà de portar una mascareta quirúrgica col·locada adequadament tapant la boca i el nas" i s’haurà de "realitzar una higiene de mans abans d’accedir a qualsevol sala d’espera o consulta". També remarquen que "és important mantenir les distàncies de seguretat a les sales d’espera".

Igualment, indiquen que "en els accessos a cada espai hi ha punts d’higiene de mans i s’han reforçat amb comunicació visual les mesures a prendre".  Mentre que expliquen que segueix en marxa el programa Suport Covid per a pacients, familiars i professionals, en aquells casos en els quals es detecti una necessitat de suport.

Aquestes mesures estaven previstes en el Pla de Contingència del centre sanitari, que s’adapta en funció del risc de rebrot del territori i de la situació en cada moment de l’hospital.

Edicions locals