La Policia Local de la Llagosta evita l'ocupació de 5 pisos i una nau industrial en els últims 15 dies

Des de principis d'any i fins al setembre s'havien fet 20 actuacions relacionades amb l'ocupació d'immobles

Societat

| 08centvint

La Policia Local de la Llagosta ha evitat durant la primera quinzena del mes d'octubre l'ocupació de cinc pisos i una nau industrial. Quatre d'aquestes actuacions policials es van iniciar gràcies a la col·laboració de la ciutadania, mentre que en els altres dos casos, els avisos els van donar els sistemes d'alarma instal·lats als habitatges.

En totes les actuacions s’han pogut evitar les ocupacions gràcies a la ràpida intervenció de la Policia Local i s’han obert diligències per un presumpte delicte d’usurpació.

La Policia Local té muntat un operatiu especial per evitar ocupacions i fa un seguiment periòdic de diferents immobles susceptibles de ser ocupats. Des de principis d’any i fins al setembre s’han fet 20 actuacions relacionades amb la problemàtica de les ocupacions il·legals de pisos i s’han evitat vuit ocupacions, que se sumen a les realitzades aquest mes d’octubre.

En aquest sentit, la Policia Local de la Llagosta recorda que la col·laboració ciutadana és molt important per evitar una ocupació. Cal actuar ràpidament i, per això, demana a la ciutadania que avisi quan sospiti que un habitatge està sent ocupat.

Edicions locals