La campanya de vacunació contra la grip es farà al Centre Cultural

Les persones que vulguin vacunar-se podran fer-ho a partir del pròxim dilluns demanant cita prèvia

Societat

El pròxim dilluns, 19 d'octubre,  comença a la Llagosta la campanya de la vacunació contra la grip. Per tal de garantir les mesures de seguretat i evitar possibles col·lapses, la campanya es farà, a diferència d'altres anys, al Centre Cultural. L'Ajuntament ha cedit aquest equipament al Centre d'Atenció Primària (CAP) i la campanya estarà activa fins al pròxim 6 de novembre.

Les persones que vulguin vacunar-se de la grip hauran de demanar cita prèvia. Aquesta es pot fer per telèfon, trucant al 93 326 89 01, a través del web de programació de visites de l’Institut Català de Salut o pel canal La Meva Salut. En darrera instància, també es pot demanar cita directament a l’ambulatori.

Des del CAP han volgut destacar la importància que té la vacunació de la grip aquest any, ja que la combinació del virus de la grip amb el de la Covid-19 pot provocar seriosos problemes de salut. Per aquest motiu, es fa una crida especial a vacunar-s’hi a persones especialment sensibles com majors de 60 anys, dones embarassades, malalts crònics o persones que atenen al públic, entre d’altres. L’objectiu és arribar al nombre més gran de persones possible.

Edicions locals