Xavier Cols renuncia a l'acta de regidor d'ERC a l'Ajuntament de la Llagosta

Cols deix el càrrec 'voluntàriament' i per 'motius personals' després de 5 anys

Societat

Xavier Cols ha renunciat voluntàriament a l'acta de regidor del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'Ajuntament de la Llagosta. En un comunicat el regidor explica que va comunicar  presencialment i per instància a la secretària de l'Ajuntament de la Llagosta, la seva decisió el passat 18 de setembre.

"La meva renúncia com a regidor es deu a motius personals que m'impedeixen actualment continuar amb la dedicació i esforç que el càrrec demana i el poble de La Llagosta mereix, per tant crec honestament, que el millor és deixar pas ara als companys i companyes de partit, tot desitjant-los els millors encerts i estant segur què faran bona feina en benefici sempre del poble", exposa Cols en el comunicat.

El republicà anuncia que s'acomiada "de la política municipal com a regidor, però no de la vida social i cultural del poble, de la que seguiré gaudint" i afirma que continuarà "col·laborant com un militant més, conjuntament amb els meus companys i companyes de partit, de les activitats d'Esquerra Republicana al poble".

Agraïments al poble i als companys

L'exregidor afirma haver tingut "el grandíssim honor de representar al poble de La Llagosta com a regidor des de 2015, un càrrec què he intentat sempre dignificar i portar amb la major honestedat i responsabilitat" i dona les gràcies al poble de la Llagosta "per la confiança dipositada aquests gairebé 5 anys i mig".

També dedica unes paraules als seus companys regidors i regidores de tots els partits polítics i a tots els treballadors i treballadores de l'Ajuntament: "Moltes gràcies per la vostra companyia i per la gran tasca que feu. I  si en cap moment algú ha pogut sentir-se ofès per la meva conducta o paraula, demano sinceres disculpes".

En el comunicat Cols s'acomiada dient: "Portaré sempre lligat a la meva vida tota la vostra estima. Portaré arreu el bon nom de La Llagosta".

Edicions locals