Mor el llagostenc Juan Ramón Artero 'Chicho', guitarrista de los Mojinos Escozíos

La banda ha comunicat la seva mort després d'una llarga malaltia

Societat

Mor el llagostenc Juan Ramón Artero 'Chicho', guitarrista de los Mojinos Escozíos
Mor el llagostenc Juan Ramón Artero 'Chicho', guitarrista de los Mojinos Escozíos

La banda musical los Mojinos Escozíos ha comunicat la mort del seu guitarrista i membre fundador, Juan Ramón Artero, a través d'una piulada a Twitter. El llagostec conegut pels seus companys com "Chicho" ha mort després d'una llarga malaltia.

"Lamentem comunicar que avui 26 de setembre ens acaba de deixar  el nostre company, el nostre amic, el nostre germà Juan Ramón Artero 'Chicho', després d'una llarga malaltia", informava la banda creada a Mollet a través de les seves xarxes socials i finalitzava el missatge dient: "la familia Mojinos Escozíos en trobem profundament destrossats. Sempre estaràs amb nosaltres".

El guitarrista llagostenc ja no va poder realitzar els concerts del 2019, segons ha recordat la banda.

Juan Ramón Artero, com la resta dels integrants dels Mojinos Escozíos liderada per Miguel Ángel Rodríguez el Sevilla es van conèixer a Mollet i el 1994 van començar a actuar en petites sales, gravant el seu primer treball dos anys després. Precisament, el 2018, la banda va ser l'encarregada de protagonitzar el pregó d'inici de la festa major de la Llagosta, població natal de Chicho qui en aquella ocasió va recordar els inicis del grup i les seves vivències al municipi: "Jo els vaig dir que el pregó l'havia de fer jo perquè aquest és el meu poble", va dir el guitarrista.

Edicions locals