La Fundació Sanitària Mollet relaxa els controls d'entrada a l'Hospital

Així mateix, s'estan ampliant les sales d'espera per assegurar que no hi hagi aglomeracions

Societat

La Fundació Sanitària Mollet ha relaxat els controls d'entrada a l'Hospital. El canvi ha estat marcat per la modificació de la situació epidemiològica i s'ha fet amb consens amb el Catsalut, segons informen des de la FSM. Així i tot, des del centre hospitalari indiquen que se segueixen mantenint mesures de precaució i prevenció a les sales d'espera, les quals són més acurades abans de l'accés a consultes, proves o quiròfans.

Per altra banda, s'ha instal·lat punts d'higiene de mans a tots els accessos amb informació sobre les mesures a prendre. Estan marcats els seients que poden ser utilitzats per mantenir les mesures de distanciament social i es demana, excepte en casos de necessitat, que no es vingui amb acompanyant.

Així mateix, segons informen des de l'FSM, s'estan ampliant les sales d'espera per assegurar que no hi hagi aglomeracions i abans d’accedir a alguna consulta els professionals tornen a demanar higiene de mans i controlen el correcte ús de la mascareta. Finalment, s'han establert horaris de visita a l'àrea d'hospitalització tant a l'hospital d'agut com al sociosanitari, que és la que major risc comporta.

Edicions locals