El CAP de la Llagosta registra un lleuger descens dels casos de Covid respecte a fa una setmana

El risc de rebrot continua a la baixa al Baix Vallès acostant-se a la franja dels 100

Societat

El risc de rebrot, continua a la baixa al Baix Vallès i aquest dijous se situava en 112,77, 56 punts per sota dels registrats la setmana anterior i gairebé la meitat menys que els comptabilitzats l'última setmana d'agost, els quals superaven els 200 punts. Però, tot i acostar-se a la franja dels 100, el risc continua sent elevat al territori que acumula 268 defuncions i 2.557 casos confirmats de Covid.

Per Àrees Bàsiques de Salut (ABS), en la darrera setmana ha estat la de Montornès-Montmeló la que més casos positius ha registrat amb 32 (16 més que fa una setmana), segons les dades de Salut, de dijous. També han incrementat els casos a Mollet. Segons Salut, en la darrera setmana el CAP de Can Pantiquet registrava dijous 24 positius (8 més que fa una setmana) i el de Plana Lledó -Can Borrell 17 (5 més que fa set dies).

A la resta del territori, en canvi, els casos han anat a la baixa. Al Cap de Sant Fost-Martorelles s'ha reduït en 13 la xifra de positius i aquest dijous comptava amb 10. També a Parets i a la Llagosta s'ha produït un descens. El CAP llagostenc registrava aquest dijous 15 casos, 11 menys que la setmana anterior i el de Parets 13 casos, 23 menys que fa set dies.

Edicions locals