La Murga organitza la festa major virtual de la Llagosta

Enguany havien de celebrar el seu 35è aniversari

Cultura

La Murga organitza la festa major virtual de la Llagosta
La Murga organitza la festa major virtual de la Llagosta | La Murga

L'entitat llagostenca La Murga ha organitzat la festa major virtual de la Llagosta, amb sis activitats des del dijous 10 de setembre fins al diumenge 13. Des de l'entitat apunten: "Si amb la pandèmia s'ha implantat el teletreball, l'educació a distància i la gimnàsia en línia, nosaltres també farem les nostres activitats de manera virtual".

La colla proposa enregistrar diversos vídeos i publicar-los a les xarxes socials durant aquests dies, incloent-hi l’etiqueta #FMVirtualLaMurga2020 i #FMlaLlagosta2020. Dijous, a les 22 h, la proposta Pasa de la calle Canalla consisteix a enregistrar-se a la dutxa o banyera tirant-se un cub d’aigua amb la sessió musical de Dj AMS que es podrà gaudir a través de les xarxes de l'entitat.

Divendres, a les 20 h, es convida la ciutadania a sortir al balcó per fer un aplaudiment al poble, en una activitat anomenada Pasa de la calle Festa Major.

Dissabte serà el torn per a la gastronomia. Al migdia serà el torn perquè cadascú faci paella a casa i la comparteixi a les xarxes, com farà la membre de La Murga Encarni Campaña; i a la nit hi haurà un brindis virtual amb la sessió del Dj Juanfran Benítez.

Per últim, diumenge hi haurà tres activitats més: a les 11 h un taller de manualitats per a infants, amb Jordi Vila; a les 13 h, compartir fotografies de tapes gastronòmiques; i a les 18 h, fotografies de truites, tal com faran Álvaro Brun i Manoli Benítez, qui ensenyar com en fan les seves.

Enguany La Murga havia de celebrar el seu 35è aniversari dins de les activitats de la festa major. Tenint en compte que l'Ajuntament la va suspendre a causa de la Covid-19, la commemoració s'ajornarà fins a l'any vinent. Tanmateix, s'han volgut reinventar amb aquestes activitats en línia: "Com tothom, estem de baixada, però no seríem fidels a nosaltres si no se'ns ocorregués alguna bogeria".

Edicions locals