La Concòrdia recupera els equips masculins a la base

El club té aquesta temporada un equip infantil i cadet de nois

Esports

Un dels entrenaments del CEM El Turó
Un dels entrenaments del CEM El Turó | CD la Concòrdia

El CD la Concòrdia ha recuperat per aquesta temporada els equips de base i masculins. Concretament, des d'aquest dilluns s'entrenen a les instal·lacions esportives del CEM El Turó un cadet masculí i un infantil masculí. "La temporada passada vaig entrar amb l'objectiu de fer base, va ser massa just però hem treballat durant el curs i ara podem tenir dos equips de base", se satisfà el coordinador del club, Iván Beas.

El club no comptava amb cap equip de base des de feia unes temporades, tot i els esforços del club per incrementar la nòmina de jugadors i jugadores a la base. En un primer moment, el club ho va intentar amb només noies, però ja el curs passat també va creure oportú recuperar l'estructura masculina. "El club necessita créixer i si ho podem fer amb el masculí, ho farem", adverteix Beas, que tot i això remarca la importància del sènior femení: "És l'equip franquícia, que milita a la segona màxima categoria estatal. El que hem d'aconseguir és intentar créixer també la base femenina, que puguin arribar al sènior femení".

La Concòrdia ja ha inscrit els dos equips masculins de la base a les lligues de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol i aquesta setmana han començat a entrenar a la pista municipal del CEM El Turó. Tot i haver començat la pretemporada els dos conjunts, el club segueix buscant jugadors. "Estem contents perquè tot i les dificultats per la pandèmia, el club segueix una línia ascendent", assegura el coordinador. La Concòrdia compta ara amb tres equips federats.

Edicions locals