'No abandono ni el PP, ni la Llagosta. M'he jubilat'

El PP de la Llagosta es queda sense el seu líder, Jaume Bonallach, després de 12 anys al capdavant de la formació municipal

Política

Després de 12 anys com a líder del Partit Popular a la Llagosta, Jaume Bonallach anuncia que es retira: "No abandono ni el PP, ni la Llagosta. M'he jubilat", afirma Bonallach. L'excandidat a les eleccions municipals de la Llagosta pel PP assegura que manté una gran estima al poble i a la seva gent: "Li tinc un cariño impressionant per com m'han acollit durant tots aquests anys", però creu que ha arribat l'hora de dir adéu. "Ja he fet la meva feina. El meu partit ha de seguir endavant", exposa.

Amb tot, assegura no sentir-se còmode amb el tarannà del PP els darrers temps: "La política abocada al partidisme no m'agrada" i no estar d'acord amb el discurs anticatalanista que s'ha generat. "A mi m'agrada la política de feina, de treballar, de parlar amb la gent", diu l'exlíder popular, tot i reconèixer que seguirà militant al Partit Popular. Bonallach es trasllada a viure a Galícia on començarà, diu, "una nova etapa de la seva vida".

Des del PP del Vallès Oriental, Susanna Calvo, afirma que la sortida de Bonallach els ha agafat d'imprevist, però que la Llagosta tindrà "grup municipal segur", perquè diu que "hi ha gent per fer-ho". De moment, però encara no es coneix qui formarà part del grup a la Llagosta, ja que aquesta marxa de Bonallach agafa al PP en plena renovació de les juntes locals i comarcals. Calvo preveu que de cara al setembre es donin a conèixer els representants.

12 anys al capdavant

Jaume Bonallach es va presentar a les primeres eleccions municipals de la Llagosta l'any 2007. En l'última legislatura, del 2015 al 2019, va formar part de l'equip de govern a tres format pel PSC, el PDeCAT i el mateix PP, exercint de regidor de Comerç, consum i participació ciutadana.

 

Edicions locals