La Llagosta suspèn la festa major

L'Ajuntament estudiarà substituir-la per algunes activitats de petit format i amb aforament reduït

Societat

L'Ajuntament de la Llagosta ha decidit suspendre la Festa Major prevista pel mes de setembre. L’acord es va prendre en una reunió de tots els grups municipals celebrada a principis d’aquesta setmana.

Davant de la impossibilitat de poder realitzar una celebració amb garanties sanitàries, tots els portaveus van coincidir a dir que no se celebri l’edició d’enguany i que el pressupost previst per a la festa major es destini al Pla de reconstrucció econòmica i social de la Llagosta per la crisi provocada per la Covid-19.

Reunions amb entitats

La decisió arriba després de diferents converses entre l’Ajuntament i les entitats del municipi. Precisament, els responsables municipals havien mantingut una trobada telemàtica fa unes setmanes amb les entitats locals i en aquella reunió també s'havia manifestat que no es donaven les condicions per celebrar la festa amb "normalitat".

Després d'aquesta trobada, l’Ajuntament va enviar a les associacions una enquesta sobre aquest tema, que van contestar 28 entitats, les quals es van mostrar a favor de no celebrar la festa major enguany.

Ara, l’Ajuntament estudiarà amb les entitats la possibilitat de fer durant els dies en els quals s’havia de celebrar la festa major algunes activitats de petit format i amb un aforament reduït.

Edicions locals