El mercat ambulant de la Llagosta recupera totes les parades

L'ampliació a l'avinguda Onze de setembre ha permès el retorn de tots els marxants

Societat

El mercat ambulant de la Llagosta recupera totes les parades
El mercat ambulant de la Llagosta recupera totes les parades | Ajuntament la Llagosta

Aquest dijous, el mercat ambulant de la Llagosta recuperarà totes les parades que tenia abans de la pandèmia. Aquest retorn ha estat possible gràcies a un canvi d'ubicació de part de les parades del mercat, les quals s'instal·laran a l'avinguda Onze de Setembre.

Fa dues setmanes que les parades no alimentàries s'havien instal·lat en aquest espai, fent torns per poder vendre cada 15 dies, però a partir d'aquest dijous ja podran muntar la parada totes les que ho feien abans del confinament. La bona acollida per part dels marxants i dels clients ha fet que l’Ajuntament es plategi donar continuïtat a aquest emplaçament.

Segons l'alcalde, Óscar Sierra: “amb aquesta ubicació no farà falta moure els cotxes estacionats a l’aparcament del carrer del Mercat”. Sierra creu que “es millora molt la visibilitat de totes les parades que abans estaven a l’aparcament” i que “serà més fàcil mantenir la distància social”.

Pel que fa a les parades de venda de fruita estaran situades en el seu emplaçament original al carrer de l’Estació. L’ús de la mascareta serà obligatori i s’haurà de seguir les indicacions que donin els paradistes.

Edicions locals