La biblioteca de la Llagosta torna a obrir portes aquest dimarts

Els usuaris hauran de sol·licitar cita prèvia per poder accedir als diferents serveis en actiu

Societat

La biblioteca de la Llagosta torna a obrir portes aquest dimarts
La biblioteca de la Llagosta torna a obrir portes aquest dimarts | 08centvint

Després de gairebé 3 mesos tancada, la biblioteca de la Llagosta obre portes aquest dimarts amb nous horaris i cita prèvia per poder accedir als diferents serveis. En aquesta fase no serà possible accedir a la col·lecció, fer ús de les sales de lectura, utilitzar els ordinadors d’accés a Internet ni els serveis d’impressions o reprografia.

L'horari d'atenció al públic serà els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 h a 19.30 h. Mentre que els dimecres serà de 10 h a 13.30 h i els dissabtes la biblioteca romandrà tancada.

Durant aquesta primera fase de reobertura s’oferiran els següents serveis: préstec de documents (amb cita prèvia); recollida de reserves (amb cita prèvia); retorn de documents (amb cita prèvia o preferentment a través de la bústia de devolucions 24 h) i informació bibliogràfica (amb cita prèvia o per mitjans telemàtics).

La cita prèvia podrà sol·licitar-se a través del formulari en línia a la Biblioteca virtual;  del telèfon 935 451 541 (en horari d’obertura) o del correu electrònic b.llagosta@diba.cat

En tots els casos, s’haurà d’indicar una hora i especificar la petició. En el cas del servei de préstec, cal especificar el títol del document que es vol o la temàtica que interessa perquè es pugui preparar el material amb antelació.

Per accedir a l'equipament situat a Can Pelegrí cal portar el carnet de la biblioteca o el DNI i serà imprescindible l’ús de mascareta. Segons confirma el consistori, la biblioteca ha pres totes les mesures de seguretat i higiene necessàries marcades per les autoritats competents i tot el fons documental ha estat aïllat des del 13 de març.

Edicions locals