Els Paradistes i l'Ajuntament arriben a un acord per reobrir el mercat ambulant aquest dijous

L'activitat es farà de forma provisional en el tram del carrer de l'Estació situat al costat de l'Institut Marina

Societat

L'Ajuntament de la Llagosta ha arribat a un acord amb els paradistes per reobrir el mercat ambulant aquest dijous. L'activitat, amb només venda de productes d'alimentació, es farà de forma provisional en el tram del carrer de l'Estació situat al costat de l'Institut Marina.

L'Ajuntament treballa ara per condicionar l'espai i poder garantir així les mesures de seguretat als paradistes i als usuaris. L'accés al mercat estarà controlat. L'entrada es farà pel carrer de l'Estació i la sortida, pel carrer de Montserrat Roig.

El canvi d'ubicació arriba després que dijous de la setmana passada els paradistes decidissin no reprendre l'activitat tal com havia anunciat l'Ajuntament, ja que no estaven d'acord amb realitzar-la al recinte firal. El consistori havia triat aquest espai perquè per les seves dimensions permetia ubicar totes les parades d'alimentació respectant les mesures de seguretat requerides i es podia mantenir la distància social, amb més d'evitar que els veïns haguessin de treure els seus vehicles aparcats al carrer. Amb el que no havia comptat l'Ajuntament era que el recinte no estava asfaltat, un requisit que els marxants precisaven per poder utilitzar els seus carretons elèctrics per descarregar els palets amb la fruita i les verdures, motiu pel qual van decidir plantar-se i no treballar dijous.

El mercat ambulant de la Llagosta es va ajornar el passat 12 de març, per evitar contagis davant de la pandèmia de la Covid-19. Després de 10 setmanes cancel·lat, es preveu que el mercat pugui tornar a l'activitat aquest dijous amb només les parades d'alimentació.

 

Edicions locals