La Llagosta multarà amb fins a 900 € els veïns que llancin material sanitari al carrer

L'Ajuntament també incrementarà les multes per no recollir els excrements dels gossos

Societat

| 08centvint

Llençar material sanitari de protecció, com poden ser els guants, serà sancionat a la Llagosta. L'alcalde, Óscar Sierra, ho anunciava aquest dimarts en les seves xarxes socials. 

"El personal de la neteja viària no pot entretenir-se a recollir guants de plàstic o caques de gos. Cada estona que dediquen a netejar el què altres embruten és temps que no dediquen a desinfectar", denunciava Sierra al seu perfil de Facebook. De fet, l'Ajuntament de la Llagosta va ampliar la neteja dels espais públics fa unes setmanes, per tal de poder desinfectar les zones més concorregudes.

Segons l'alcalde, les multes per qui cometi aquest acte incívic, de llençar material sanitari poden arribar als 900 euros. Mentre que els que no recullin els excrements de les seves mascotes s'exposen a una sanció de fins a 800 euros. 

Està previst que aquestes mesures s'aprovin en el pròxim ple municipal que celebri el consistori aquest mes, que tal com ja va anunciar l'Ajuntament fa uns dies, es farà de forma telemàtica mentre duri l'estat d'alarma decretat pel Govern Central.

Edicions locals