L'INS Marina dóna set respiradors a l'Hospital Clínic i a Can Ruti

L'institut fa servir aquests aparells al cicle d'Electromedicina Clínica

Societat

L'INS Marina dóna set respiradors a l'Hospital Clínic i a Can Ruti
L'INS Marina dóna set respiradors a l'Hospital Clínic i a Can Ruti

L'Institut Marina ha cedit respiradors a l'Hospital Clínic, de Barcelona, i a l'Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti), de Badalona.  En total el centre de la Llagosta ha donat set equips de ventilació assistida, tres al Clínic i quatre a Can Ruti, per combatre la pandèmia del coronavirus.

Aquests equips l’Institut Marina els fa servir per a les pràctiques dels alumnes del cicle d’Electromedicina Clínica, que s’imparteix al centre. “La setmana passada ens van contactar els centres sanitaris, en previsió amb la situació d’afectacions pel coronavirus, i de seguida els vam posar a disposició dels hospitals”, diu la directora de l’Institut Marina, Anabel Giménez, que explica que durant aquesta setmana els set aparells estan en ple funcionament.

Des de l'Institut també han volgut donar el seu suport als Tècnics d'electromedicina:

"Alguns d'ells alumnes o exalumnes nostres, que estan dia a dia vetllant perquè les UCIs dels hospitals puguin continuar la seva activitat. Ànims i endavant. Entre tots i totes ho aconseguirem!", han publicat des de l'institut en un missatge a les seves xarxes socials.

Edicions locals