L'Ajuntament de la Llagosta amplia la desinfecció diària dels espais públics

​​​​​​​El servei de neteja desinfectarà elements del mobiliari urbà com papereres i baranes

Societat

La Llagosta amplia la desinfecció diària dels espais públics
La Llagosta amplia la desinfecció diària dels espais públics | 08centvint

Per tal d'evitar la propagació del coronavirus, l’empresa Sersa, concessionària del servei de neteja viària a la Llagosta, ha ampliat les zones de desinfecció dels espais públics del municipi. Fins ara, la desinfecció es feia diàriament en les zones més concorregudes del municipi.
 

La millora del servei es dóna perquè Sersa disposa ara de més material (dues màquines de pressió i sis motxilles) per arribar a més espais. En concret, fins ara els professionals desinfectaven cada dia les zones properes a l’ambulatori, a les farmàcies, al Mercat Municipal, als comerços d’alimentació, als bancs, als contenidors, i a l’estació de tren. A partir d'ara, també es desinfectaran les baranes que hi ha al carrer, les papereres i altres elements de mobiliari urbà.

Amb tot, l'alcalde, Óscar Sierra, feia des de les seves xarxes socials una crida a seguir les mesures de protecció i expressava aquestes paraules d'agraïment pels professionals de la neteja viària: "vull enviar una forta abraçada a tot el servei de neteja per estar al peu del canó".

 

Edicions locals