La Llagosta impulsa una campanya de voluntariat per ajudar a les persones més vulnerables

Una cinquantena de persones ja s'han inscrit per ser voluntaris

Societat

Una cinquantena de persones ja s'han inscrit a la campanya de voluntariat impulsada per l'Ajuntament de la Llagosta per ajudar les persones vulnerables durant aquests dies de confinament. El consistori preveu activar el servei en els pròxims dies, el qual s'adreçarà a persones amb mobilitat reduïda, a veïns en aïllament perquè tenen algú a casa amb símptomes i a gent gran.

Tal com informa l'Ajuntament, poden col·labora com a voluntaris totes aquelles persones que tinguin entre 18 i 60 anys, que no tinguin cap malaltia crònica o respiratòria i que no formin part dels grups de risc. Els interessats han d’emplenar el següent formulari: https://www.llagosta.cat/voluntariat.

Està previst que en els pròxims dies s’activi aquest servei de voluntariat i es faciliti un telèfon per tal que aquelles persones que el necessitin puguin donar les seves dades. 

17 lliuraments amb material de protecció

Per altra banda, la crida solidària emesa la setmana passada per l'Ajuntament per rebre material de protecció contra el coronavirus, ja ha tingut les primeres respostes. La Policia Local ha rebut caixes de mascaretes de diversos tipus, guants de làtex, pots d’antisèptic i granotes de protecció.

Fins al moment han recepcionat disset lliuraments, molts de particulars, altres de comerços, com La Botiga de la Lili o el Centre d’Estètica Rosa Ocaña, i d’entitats, com la Peña Madridista o l’ONG ADN.

Amb tot, el consistori continua fent una crida a cedir material que segons informa, ha de servir perquè la Policia Local, Protecció Civil, personal municipal i persones voluntàries puguin fer la seva tasca durant aquests dies d’emergència contra el coronavirus.

Edicions locals