Joventut Handbol i CH Sant Fost s'uneixen per un equip infantil femení

Les dues entitats competiran plegades a la Lliga Catalana amb el nom CH Sant Fost-JHLL

Esports

Joventut Handbol i CH Sant Fost s'uneixen per un equip infantil femení
Joventut Handbol i CH Sant Fost s'uneixen per un equip infantil femení

Un equip infantil femení ha unit els clubs del Joventut Handbol la Llagosta i del CH Sant Fost. Totes dues entitats del Baix Vallès han signat un acord de col·laboració per competir, i compartir, durant una temporada l'equip femení infantil, anomenat CH Sant Fost-JHLL. 

Les converses entre les dues formacions, totalment independents, van començar al maig. "Vaig adreçar-me a diferents clubs de la comarca perquè no teníem noies suficients per fer un equip competitiu", admet el president del CH Sant Fost, Carlos Jiménez, que va rebre una resposta positiva del Joventut Handbol: "Vam parlar amb les noies, els pares i mares i ho vam veure amb bons ulls", diu Xavier Canalejas, director esportiu del Joventut Handbol. 

La plantilla està formada per sis jugadores del Joventut Handbol i vuit del Sant Fost. A l'estiu van participar a la Granollers Cup amb èxit i "com que hi havia bona entesa entre les noies, vam tirar endavant amb el projecte", admet Carlos Jiménez. L'acord preveu que l'equip jugui amb la samarreta del Sant Fost i al pavelló santfostenc els partits, tot i que cada 3 o 4 partits ho farà a la Llagosta. A més, s'entrena dos dies a Sant Fost i un a la Llagosta. 

Esportivament, l'equip ha assolit l'èxit de disputar la Lliga Catalana infantil, és a dir, entre els setze millors equips de la categoria. "Ja és un èxit", diu Jiménez, tanmateix que Canalejas: "les noies es porten molt bé i esportivament són potents". La continuïtat del projecte es decidirà a finals d'aquesta temporada. 

Edicions locals