El Concurs Estatal de Fotografia premia la llagostenca Eva Redondo

Redondo va guanyar en la categoria la llagosta i Diego Pedra va ser guardonat en la categoria lliure

Cultura

El regidor de Cultura, Fran Ruiz, amb alguns dels premiats
El regidor de Cultura, Fran Ruiz, amb alguns dels premiats | 08centvint

Dissabte es va reunir el jurat al Centre Cultural per fer el veredicte del 19è Concurs Estatal de Fotografia organitzat per Foto-Club la Llagosta i per lliurar-ne els premis.

I els guanyadors van ser Diego Pedra (Cornellà), amb la fotografia La niña del cementerio, a la categoria tema lliure, i Eva Redondo (veïna del municipi i membre del Foto-Club la Llagosta), amb la fotografia Carril-bici, a la categoria la Llagosta.

Al certamen s’han presentat 158 fotografies de 40 autors, 110 de les quals van participar al tema lliure i 48 a la categoria la Llagosta.
Els premiats de la categoria lliure, més enllà de Pedra, van ser Javier Checa (Castellbisbal), Yolanda Duque (Castellbisbal), Josep Maria Fontanet (Santa Coloma de Farners) i Carlos Frías (País Basc). En la categoria la Llagosta, el segon va ser Joan Mimó (Ripollet), seguit d’Antoni Boixadós (Terrassa), David Puente (la Llagosta) i Toni Barbany (Montcada i Reixac).

Els premis per als autors de les imatges guanyadores oscil·len entre els 250 euros –el primer premi del tema lliure– i els 50 euros –el tercer premi del tema la Llagosta–. En ambdues categories, a més, hi ha establerts diplomes per als classificats fins al cinquè lloc.

Del 7 al 31 d’octubre es podrà visitar al vestíbul del Centre Cultural una exposició formada per les imatges guanyadores del concurs fotogràfic i una selecció d’algunes de les finalistes del certamen. La mostra estarà oberta de dilluns a divendres, de 17 h a 20 h, i els caps de setmana quan hi hagi alguna activitat programada al centre.

| Eva Redondo
| Diego Pedra

 

Edicions locals