Reiniciades les obres de la nova pista d'Anna Frank

La inversió final d'aquest projecte esportiu és de 59.034,74 €

Societat

Reiniciades les obres de la nova pista d'Anna Frank
Reiniciades les obres de la nova pista d'Anna Frank | Aj. la Llagosta

Les obres de la pista multiesportiva de la plaça d’Anna Frank del municipi han començat aquesta setmana amb els primers treballs dedicats a l'ampliació del paviment. L'altra actuació prevista durant el mes d'obres consistirà a instal·lar la tanca perimetral.

Els treballs ja havien començat el mes de maig, però una vegada iniciades les obres, es va decidir ampliar la zona de joc. Aquesta decisió, va suposar que es modifiqués el projecte i també el seu pressupost, el que va ocasionar que es posés en marxa un nou tràmit administratiu.

La pista tindrà unes dimensions de 10,5 x 21 metres i comptarà amb dues cistelles i dues porteries. La inversió final del projecte és de 59.034,74 euros i les obres està previst que finalitzin en el termini d'un mes, uns mesos més tard del que en un inici estava indicat.

Des de l'Ajuntament de la Llagosta també expliquen que altres causes que hi haurien influït en el retard són les vacances d’estiu, la festa major i, anteriorment, les eleccions municipals celebrades el mes de maig. Tot plegat hauria fet que el procés d’execució s’allargui més del previst inicialment.

Edicions locals