La Unión Llagostense visita Ripoll després de perdre contra la Trinitat

El segon equip de l'equip llagsotenc debutarà dissabte a la Primera Territorial contra el Racing Llavaneres

Esports

La Unión Llagostense visita Ripoll després de perdre contra la Trinitat
La Unión Llagostense visita Ripoll després de perdre contra la Trinitat | 08Centvint

El FS Unión Llagostense busca refer-se a Ripoll de la derrota a la primera jornada davant la seva afició contra la Trinitat Nova, per 5 a 6. Els llagostencs van gairebé tocar l'empat, però la reacció local no va ser suficient tot i haver de remar en contra d'un 2 a 6. Tres gols llagostencs a l'últim sospir va ser del tot insuficient. 

Tot i la derrota, el camí de millora de la Unión Llagostense de Juan Carlos García és la segona part de la primera jornada. Els llagostencs tenen l'oportunitat de refer-se dissabte a la pista del Ripoll, que a la primera jornada va imposar-se contra el Teià, per 2 a 4. 

Debut del segon equip

El segon equip del FS Unión Llagostense debutarà aquesta temporada al grup A de la Territorial contra l'Esclop. Els llagostencs no van poder estrenar el curs a la primera jornada perquè el seu rival, el Fènix, va demanar ajornar el duel. El partit de la Unión Llagostense B de la segona jornada tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 19 h. L'Esclop va guanyar a la primera jornada contra el Racing Llavaneres, per 11 a 8. 

Edicions locals