Tres famílies desallotjades per un esfondrament a la Llagosta

L'incident va tenir lloc la matinada de diumenge i no hi va haver ferits

Societat

Tres famílies desallotjades per un esfondrament a la Llagosta
Tres famílies desallotjades per un esfondrament a la Llagosta

Tres famílies van haver de ser desallotjades diumenge després que s’esfondrés el sostre d’un habitatge situat al número 13 del carrer de Sant Josep de la Llagosta. Tot i l'ensurt, no hi va haver ferits.
 

L'esfondrament es va produir al sostre del menjador durant la matinada de diumenge, mentre els quatre ocupants de l'habitatge estaven dormint. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i una ambulància es van apropar al lloc dels fets.

Com a mesura preventiva, els cossos de seguretat van decidir desallotjar els veïns de les cases situades als números 9-11, 13 i 15 del carrer de Sant Josep. El recinte a més a més, va quedar precintat. Les quatre persones que residien a l’habitatge més afectat van ser allotjades a un hotel i la resta, amb familiars.

Per tal d'avaluar el succés, els Serveis Tècnics de l’Ajuntament de la Llagosta van fer ahir al matí una inspecció. Segons fonts de l'Ajuntament, tant l'estructura de l'habitatge esfondrat com el del costat, el número 15, estarien en mal estat. Segons aquest informe, les bigues són molt velles i el fort aiguat que va caure a la Llagosta dissabte podrien ser les causes de l'esfondrament.

Mentrestant, els veïns de les cases afectades no podran tornar als seus habitatges. Tampoc podrà tornar a casa seva la família que viu al número 9-11 del mateix carrer, a l’espera que en els pròxims dies es prenguin unes mostres per assegurar que no hi ha cap perill.

Edicions locals