Set premiats en el Ral·li Fotogràfic de la Llagosta

També es va escollir la imatge del cartell de la pròxima Trobada Gegantera

Cultura

Set premiats en el Ral·li Fotogràfic de la Llagosta
Set premiats en el Ral·li Fotogràfic de la Llagosta

Dimarts es van lliurar els premis de la vuitena edició del Ral·li Fotogràfic de la Llagosta, que va tenir lloc el passat 11 de setembre emmarcats en els actes de la Diada de Catalunya.

En total hi van participar 18 persones i es van lliurar 108 fotografies. Aquest certamen organitzat per la Colla Gegantera i el Foto-Club la Llagosta va premiar tres imatges realitzades per Daniel Pardo, Isa Moreno i Jordi Abarca en la categoria d'adults, i tres més en la categoria júnior, fetes per Eloi Martín, Sara Seisdedos i Xavi Ruiz. Tots sis van rebre un xec de 50 euros. El jutge ha estat el fotògraf Joan Buxó, professor i reconegut fotògraf català.

Tanmateix, també hi havia un setè premi. En aquest cas, una de les imatges presentades per la júnior Judith Pardo serà la imatge del cartell de la pròxima Trobada Gegantera de la Llagosta, que està prevista celebrar-se el pròxim mes de març.

D'una banda, Pablo Martín, president i cap de colla dels geganters, va fer "una valoració molt positiva" i es va mostrar satisfet per la imatge del cartell, que "emmarca la Mariona vista des de les panotxes, un producte històric del nostre poble". En aquest sentit, el regidor de Cultura, Fran Ruiz, també va assegurar que "fa goig que una júnior sigui l'autora del cartell". Per últim, Carlos Seisdedos, vicepresident del Foto-Club, va dir: "Totes són fotografies molt dignes i el resultat em sembla correctíssim".

Aquesta imatge serà el cartell de la pròxima Trobada Gegantera de la Llagosta | Judith Pardo
| Eloi Martín
| Sara Seisdedos
| Xavi Ruiz
| Daniel Pardo
| Isa Moreno
| Jordi Abarca

 

Edicions locals