Mor de forma sobtada l'exalcalde de Montcada César Arrizabalaga

Arrizabalaga havia treballat com a professor a l'Institut Marina de la Llagosta

Política

César Arrizabalga
César Arrizabalga

L'exalcalde de Montcada i Reixac César Arrizabalaga moria aquest dilluns al vespre de forma sobtada al seu domicili, a l'edat de 65 anys. La vetlla es farà aquesta tarda al tanatori de Ripollet fins a les 21 h.

Arrizabalaga, que havia treballat de professor a l'Institut Marina de la Llagosta, va arribar a la política el 1995, any en el qual va entrar com a regidor socialista a l'Ajuntament de Montcada. El 1999, el PSC guanyava per primera vegada les eleccions al municipi i Arrizabalaga accedia a l'alcaldia, càrrec que va exercir durant 11 anys. La seva etapa com a alcalde es tancava el 2010, deixant també la política activa.

Nombroses entitats i particulars han transmès el seu condol a familiars i amics de Arrizabalaga a través de les xarxes. Entre elles el consistori de Montcada i també l'agrupació del PSC, de la qual Arrizabalaga va ser primer secretari. Els socialistes han fet un escrit on han lamentat la seva mort i han destacat la seva trajectòria com a alcalde: "Estem profundament entristits per la pèrdua d'un company i alcalde de la nostra ciutat, una persona que es va implicar com pocs per Montcada", deia el comunicat.

Les despulles d'Arrizabalaga han estat traslladades al tanatori de Ripollet i la ceremònia de comiat es farà demà dimecres, a les 11.30h en el mateix recinte funerari.

Edicions locals