El CE la Llagosta recupera el primer equip masculí després d'una temporada

El nou amateur masculí comptarà amb vint jugadors i militarà a la Quarta Catalana

Esports

D'esquerra a dreta: José Bermejo, José Ángel Venero i Manuel Iglesias.
D'esquerra a dreta: José Bermejo, José Ángel Venero i Manuel Iglesias.

Només ha passat un any des que el Club Esportiu la Llagosta va decidir no muntar cap primer equip masculí. Des de fa uns mesos, l'entitat llagostenca, sota la coordinació general de José Ángel Venero, ha recuperat l'amateur masculí, que ja està inscrit a la Quarta Catalana de la Federació Catalana de Futbol (FCF), que és la categoria més baixa del futbol català.

"L'objectiu és que aquest equip s'ompli de jugadors de la Llagosta i per aquest nou equip hem recuperat jugadors del poble", admet el coordinador, que remarca la tasca formativa del club i que aquesta temporada presentarà equip a totes les categories excepte a cadets. 

El nou primer equip masculí del club està dirigit per una parella d'entrenadors, Manuel Iglesias, que aquesta serà la seva quarta etapa dirigint al conjunt llagostenc, i José Bermejo. "Iglesias va ser el meu entrenador quan era juvenil, ens coneixem de fa molt temps", admet Bermejo i diu que hi ha complicitat entre els dos tècnics. 

Des de fa dues setmanes, l'amateur de la Llagosta ja s'entrena al camp de futbol Joan Gelabert. "L'objectiu és muntar un bon grup i després veurem en quina posició podem quedar al llarg de la temporada", assegura Iglesias. Els dos entrenadors s'han fixat una plantilla de 20 jugadors i majoritàriament amb veïns del municipi. "Gairebé tenim la plantilla enllestida, però encara estem pendents d'uns jugadors", diu Bermejo, 

La primera prova del recuperat amateur masculí llagostenc tindrà lloc demà dissabte contra el Torelló al camp llagostenc a les 19 hores. "Hem previst uns partits més fins que tinguem clar quan comença la lliga, prevista per finals del setembre", explica Bermejo, que admet que s'està a l'espera de la publicació del calendari de la Quarta Catalana. 

Edicions locals