Saltats i Volats, a punt per la competició entre colles

El guanyador del repte d'enguany es decidirà amb la puntuació de tres proves

Cultura

Saltats i Volats, a punt per la competició entre colles
Saltats i Volats, a punt per la competició entre colles

Volats i Saltats ja escalfen motors i acaben d'enllestir els últims serrells per demostrar les seves habilitats en les proves previstes per a la festa major d'enguany. Les colles llagostenques han decidit recuperar la competició
després d'un any sense enfrontar-se.

Durant la celebració popular d'aquests dies Volats i Saltats s'enfrontaran en tres proves. El primer cara a cara es farà dissabte d'11 h a 13 h a la plaça de la Sardana amb un joc de proves físiques i inflables (1, 2, 3 Splash!). La
segona ocasió per puntuar arribarà amb la prova titulada Tu Cara me suena, un conjunt d'actuacions musicals
que tindrà lloc a les 19 h a l'escenari de concerts del Centre Cultural.

I la tercera i definitiva es farà l'últim dia de la festa, dilluns. En aquesta ocasió s'ha preparat una gimcana de proves a desenvolupar per tot el municipi, amb el tret de sortida a l'avinguda del Primer de Maig.

Un cop disputades totes les activitats s'escollirà el guanyador del 2019. Per fer-ho, el jurat haurà de sumar la puntuació obtinguda en cada una de les competicions. El millor dels tres enfrontaments serà el vencedor d'enguany.

Tot i el caire competiu de les proves, i l'elecció del guanyador final, tant Volats com Saltats reemprenen aquesta tradició amb l'objectiu de passar una bona estona i gaudir de la festa amb tots els seus integrants. A banda d'organitzar aquestes activitats, les colles també participaran a la cercavila prèvia al pregó.

Edicions locals