El tribut a The Rolling Stones un dels plats fort de les festes

La banda barcelonina smoking stones actuarà en directe diumenge a la nit

Cultura

El tribut a The Rolling Stones un dels plats fort de les festes
El tribut a The Rolling Stones un dels plats fort de les festes

La banda de rock de Barcelona, Smoking Stones, serà un dels caps de cartell de la festa major llagostenca. El grup, que actuarà la mitja nit de diumenge, oferirà un concert homenatge al mític conjunt britànic, The Rolling Stones. Una actuació musical en directe, a l'espai de concerts Centre Cultural, on el públic podrà escoltar algunes de les cançons més populars d'aquests anglesos incombustibles.

Des de 1995 el grup Smoking Stones ret homenatge als The Rolling Stone oferint concerts arreu del territori espanyol. Formada per Sergi Ortiz, cantant i líder del projecte, Luis Arcos, Santi Ursul, Miguel Izquierdo, Brutus i Julio Lobos destaca per ser una de les millors formacions tribut de la coneguda banda de rock creada a principis dels anys 60, encara ara en actiu.

Durant la jornada de diumenge els ciutadans de la Llagosta podran gaudir d'altres actes de caire popular, com la cercavila i l'actuació de Band The Marxa (11.30 h); la diada infantil amb inflables i tallers (12 h); el taller berenar i concurs de futbolí (17 h); el popular concurs de truites (18.30 h) organitzat per la Murga; Esta cara me suena (19 h), una versió llagostenca del concurs televisiu d'actuacions musicals Tu cara me suena; la representació de Cabaret circ (19.30 h); les Jornades Internacionals Folklòriques amb la participació del ballet folklòric Krujeva provinent de la  República russa de Bashkiria i el ball de nit amenitzat per l'orquestra Aquarium (00 h). Aquesta última actuació coincidirà en horari amb el concert tribut als Rolling.

Edicions locals