Dies de gresca i festa a la Llagosta

Música, humor i tradicions populars els plats forts de la festa

Cultura

La cercavila, un dels actes populars de les festes llagostenques
La cercavila, un dels actes populars de les festes llagostenques

La festa major de la Llagosta ja escalfa motors per oferir als veïns i veïnes una nova edició d'aquesta celebració popular. Els actes han començat aquest dijous i com l'any passat, ho han fet amb una jornada de donació de sang al Casal d'Avis i amb la cercavila canalla amb canó d'escuma, de la qual gaudiran petits i grans.

El gruix de la festa, però, arrenca aquest divendres i s’allargarà fins dilluns. Entre els actes més destacats d'aquesta edició hi haurà l'humor de Salva Reina, el monologuista i actor conegut per participar a la sèrie de televisió Allí abajo, qui també s'encarregarà de pronunciar el pregó de festes i l'actuació humorística de Manolo Sarria, conegut per ser integrant del Dúo Sacapuntas.

La música, com no podia ser d'una altra manera, també farà acte de presència a la festa. Durant aquests dies es podran escoltar una gran varietat d'estils musicals. Del programa destaca el concert que oferirà divendres Smoking Stones, la banda tribut a The Rolling Stones.

I tot això sense oblidar els actes més populars com el correfoc dels diables de dissabte i el castell de focs artificials de dilluns, amb el que es preveu posar el punt i final a les activitats més tradicionals de la festa.

Edicions locals