L'Ajuntament destina 8.302 € a roba per a la Policia Local

Societat

Comissaria de la Llagosta
Comissaria de la Llagosta

La Junta de Govern ha aprovat destinar 8.302,96 euros a l'adquisició de roba tant d'hivern com d'estiu per als agents de la Policia Local, entre la qual hi haurà polos, anoracs o pantalons entre d'altres.

Aquesta inversió prové d'una partida pressupostària destinada al vestuari del cos que en el pressupost general municipal de 2019 ha estat dotada amb un total de 10.000 euros. Les despeses en aquest concepte són habituals en el pressupost local. El 2018 la quantia es va situar en 15.000 euros i el 2016, la despesa va ser d'11.500 euros. La despesa en la roba de la policia és la més significativa de la partida en vestuari per a la resta del cos de treballadors de l'Ajuntament, que en el cas de 2019 és de 15.025 euros.

Renovacions anuals

Des del consistori afirmen que aquesta inversió de 8.302 euros no té cap mena de relació amb el pla de millores que el govern està duent a terme per aconseguir que els policies no marxin de la Llagosta i que representa un problema endèmic al poble. "Es tracta d'una necessitat del cos de policia", diuen. Així mateix afegeixen que cada any s'han de renovar alguns uniformes perquè la policia en fa un ús diari.

Edicions locals