La Llagosta treu a concurs els tallers del Casal d'Avis

Tindrà un cost per l'Ajuntament serà de 34.000 euros anuals

Societat

Casal d'Avis de la Llagosta
Casal d'Avis de la Llagosta

L'Ajuntament ha anunciat algunes novetats per al Casal d'Avis del poble. En primer lloc, el consistori ha publicat un concurs per implantar a l'equipament un seguit de tallers dedicats a les persones grans.

Aquesta licitació vol "donar resposta a l'envelliment de la població llagostenca i millorar la vida de les persones grans, potenciant els estils de vida saludable i l'intercanvi d'experiències intergeneracionals".

El consistori llagostenc assegura que no pot oferir aquests tallers amb el personal del qual disposa i per això ha posat a concurs públic i per valor de 34.000 euros anuals les activitats. "Es necessiten diferents coneixements professionals per fer els tallers que no existeixen en la plantilla de l'Ajuntament", expliquen els tècnics del consistori. Els tallers seran de dibuix i pintura, manualitats, teatre i activitat física, i el contracte amb l'empresa guanyadora s'allargarà durant dos anys –amb un cost de 64.000 euros– i està previst que es faci efectiu a primers d'octubre. Així mateix, la licitació es podrà prorrogar durant dos anys més.

A més d'això, la Junta de Govern del dijous va aprovar el contracte d'obres per la renovació de l'aire condicionat del Casal.

Edicions locals