Un matí de monòlegs al carrer per commemorar el dia de l'alliberament LGTBI a la Llagosta

Les representacions teatrals es duran a terme el dijous vinent al matí a la plaça d'Antoni Baqué

Societat

Nus Processos Socials i Creatius
Nus Processos Socials i Creatius

Per commemorar el Dia de l'Alliberament LGTBI celebrat el passat 28 de juny, l'Ajuntament de la Llagosta ha organitzat un matí de monòlegs el dijous vinent.

De 10 a 12 h a la plaça d'Antoni Baqué es podran viure dos monòlegs a càrrec de la companyia de teatre Nus Processos Socials i Creatius. "Es   proposa aquesta activitat que consisteix en una acció teatral i de recerca col·lectiva efímera per conèixer les interaccions que es donen a l’espai públic amb perspectiva de gènere", afirmen des del consistori.

Pel que fa a la companyia, es tracta d'un col·lectiu creat per Andrea Calsamiglia, Eli Rius, Magalí Permanyer i Rocío Manzano que s'encarrega d'oferir tallers, formacions, espectacles i projectes en temàtiques com el gènere, el bullying, la transfòbia, la salut, l’acció comunitària, la participació i la gestió de conflictes, la sostenibilitat, l’economia social i solidària. Dirigida a tots els públics, tant adult com jove, la companyia Nus Processos Socials i Creatius utilitza diverses metodologies i eines del teatre dels oprimits o el treball de processos.

Edicions locals