Èxit total en el 14è festival de guitarra de la Llagosta

Van participar-hi una cinquantena d'alumnes

Cultura

Festival de Guitarra la Llagosta
Festival de Guitarra la Llagosta

Una cinquantena d'alumnes de guitarra espanyola i clàssica van participar en el 14è Festival de Guitarra de la Llagosta al Centre Cultural el passat dissabte.

L'esdeveniment organitzat per La Flamenca Unió Musical va tenir un gran èxit, ja que va exhaurir totes les invitacions. No només els alumnes van actuar. Els guitarristes aprenents de major nivell van comptar amb l’acompanyament a l’escenari dels cantaors Papalín Chico i José Antonio Escribano i del grup de ball David Coronel de la Casa de Sevilla de Sant Boi de Llobregat.

El festival, que va tenir una duració de gairebé tres hores va arribar al seu moment més àlgid quan alguns dels alumnes més avançats van interpretar peces del conegut guitarrista de flamenc Vicente Amigo.  “Tots els alumnes van demostrar la seva fermesa i posada en escena com si fossin uns professionals. Es podria dir que poden interpretar peces perfectament en solitari, de fet alguns ho van fer amb una tranquil·litat increïble”, va explicar per al butlletí 08centvint el responsable de La Flamenca Unió Musical, Paco Garfia.

Edicions locals