Els tres nous agents de policia local arribaran passat l'estiu

D'un total de 165 candidats, 109 van resultar aptes a la primera fase

Societat

Comissaria de la Llagosta
Comissaria de la Llagosta

La Llagosta

Un total de 109 aspirants a policia local de la Llagosta han superat la primera fase per convertir-se en un dels tres nous agents del poble. A l'altra banda de la balança, 56 persones no han obtingut l'apte en aquesta preselecció. Es presentaven un total de 165 persones.

El passat mes de maig es treien a concurs aquestes tres places que s'assumien a la Llagosta com a una important necessitat per millorar la percepció de seguretat de la ciutadania. De fet durant la campanya electoral que va dur Óscar Sierra de nou a l'Alcaldia, la seguretat va ser un dels temes més importants de la campanya. Tot i la urgència, el període de vacances farà que el procés de selecció dels nous agents s'allargui, ja que des de l'Ajuntament s'han convocat les proves restants per determinar qui seran els nous agents, la segona meitat de setembre.

El procés de selecció es reprendrà el 16 d'aquell mes amb una prova de català que només alguns aspirants hauran de realitzar. A continuació es durà a terme una prova de cultura general el 21 de setembre, una prova física el 25 del mateix mes i un test psicotècnic el 28. En resum, els tres agents arribaran ja entrat octubre. 

Edicions locals