La Llagosta viurà un juliol carregat de cinema familiar

Can Pelegrí també projectarà un llargmetratge d'animació infantil

Cultura

Los Vengadores
Los Vengadores

Les nits de dissabte d'aquest juliol, el parc Popular de la Llagosta es convertirà en un cinema a la fresca. Emmarcades dins de la programació del Viu l'Estiu 2019, l'Ajuntament del poble ha programat tres sessions del setè art per a tota la família.

La primera de les projeccions es durà a terme aquest dissabte a les 22 h. Serà amb la pel·lícula d'animació dirigida per Brad Bird, Los Increíbles 2. Després del gran èxit de la primera part, la família de superherois torna a l'acció quan el malvat Subterrani prova de portar arreu la guerra i la destrucció.

La següent cita amb el cinema serà amb la cinta Campeones el 20 de juliol. En aquest cas, els actors de carn i ós encarnen un equip de bàsquet. Guanyadora dels Goya 2019 i dirigida per Javier Fesser el llargmetratge explora el món de la discapacitat intel·lectual

L'última de les propostes del cinema a la fresca de la Llagosta vindrà de la mà de Los Vengadores: Infinity War. En aquesta pel·lícula de superherois intergalàctics dirigida per Anthony i Joe Russo, el malvat Thanos ha despertat amb la promesa d'arrasar-ho tot amb la manyopla de l'infinit, que li dóna un poder incalculable. Els únics capaços de parar-li els peus són els Venjadors i la resta de superherois de la galàxia. La projecció serà el 27 de juliol.

Més cinema

A més d'aquesta proposta, l'Ajuntament del poble també proposa una sessió de cinema més, en aquest cas a la biblioteca. El 24 de juliol a les 16.30 h els infants del poble tenen una cita Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí amb Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas de Genndy Tartakovsky.

Edicions locals