Instal·lades les càmeres de vigilància a Can Donadéu per evitar abocaments

L'Ajuntament va anunciar al març que també posaria cartells dissuasoris

Societat

Noves càmeres de vigilància
Noves càmeres de vigilància | Aj. la Llagosta

L'Ajuntament de la Llagosta ha instal·lat càmeres de videovigilància al camí de Can Donadéu prop del cementiri per evitar els abocaments il·legals. La instal·lació del sistema de videovigilància ha suposat una inversió de 2.111,45 euros.

"El sistema instal·lat permet vigilar els accessos de vehicles tant si vénen pel camí que passa per sota de l'autopista com si vénen del riu Besòs", expliquen des del consistori. "En cas de detectar un abocament pels entorns, l'enregistrament de les càmeres permetrà conèixer les matrícules dels vehicles que han causat l'abocament", afegeixen. Així mateix, les càmeres també previndran actes vandàlics que pugui patir el cementiri.

El passat mes de març, l'Ajuntament anunciava la seva intenció d'instal·lar càmeres a l'emplaçament i afirmava que a la zona eren freqüent els abocaments de residus. "Les tasques de neteja són costoses", deia el consistori per afegir que en moltes ocasions eren les mateixes empreses que hi ha properes les que incomplien les ordenances. A més, tal com ha fet la darrera setmana, l'Ajuntament anunciava que posaria "un cartell ben visible que dissuadeixi les persones que vulguin llençar la brossa il·legalment".

Edicions locals