El delegat de la Generalitat, Juli Fernández, visita la Llagosta

Es va reunir amb l'alcalde, Óscar Sierra, i també va mantenir una trobada amb els regidors d'ERC al poble

Política

Juli Fernández i Óscar Sierra
Juli Fernández i Óscar Sierra

La Llagosta

Juli Fernández, delegat de la Generalitat a Barcelona, exalcalde de Sabadell i integrant d'ERC, va visitar la Llagosta el dimarts.

El polític va mantenir primerament una reunió amb l'alcalde del poble, Óscar Sierra, en la qual i segons el consistori, es van abordar temes com "la construcció del nou ambulatori, el deute de la Generalitat amb l'Ajuntament pel servei de la guarderia, la futura zona d'activitat econòmica de Can Pere Gil i la situació de l'Escola Sagrada Família".

Així mateix, Fernández també va mantenir una trobada amb els regidors d'ERC a la Llagosta, Xavier Cols i Cristina Segura i amb el secretari d'organització de la formació al poble, Josep Torà.

La reunió va servir perquè els regidors traslladessin al delegat "les mancances en matèria d'infraestructures i equipaments municipals que pateix la nostra població i que els anteriors governs municipals no han sigut capaços de solucionar".

En paraules de la mateixa formació municipal es va transmetre al delegat "el nostre interès i preocupació perquè el nou CAP que ha de construir i pagar la Generalitat de Catalunya i el nou polígon industrial es realitzin amb la màxima celeritat possible". ERC la Llagosta també va parlar amb Fernández sobre la necessitat de construir el col·legi Sagrada Família, una residència i centre de dia, així com va tractar el problema de la "mancança d'oferta en habitatge i el conflicte amb Montcada i Reixac pel tema de la Valentine"

ERC la Llagosta amb Juli Fernández

Edicions locals