A concurs la gestió del bar del camp de futbol Municipal Joan Gelabert

Aquesta és la primera licitació des que es va conformar el nou govern integrat per 13 regidors socialistes

Camp de futbol Municipal Joan Gelabert
Camp de futbol Municipal Joan Gelabert

La Llagosta

L'Ajuntament de la Llagosta ha fet públic el concurs per a la gestió del bar del camp de futbol Municipal Joan Gelabert. Aquesta licitació feta pública el diumenge és la primera del nou govern municipal conformat el passat 15 de juny.

A més de la gestió del bar, que té 15 metres quadrats, les persones o empreses que vulguin obtenir la licitació hauran de fer-se responsables del servei de bar del Pavelló Antoni García Robledo annex al camp de futbol.

Aquest contracte tindrà una durada d'un any que començarà a comptabilitzar-se a partir de l'1 de setembre i podrà ser prorrogat l'any següent.

Entre els criteris de selecció, les propostes presentades hauran de complir els horaris estipulats per les clàusules del contracte. Així, el servei de bar haurà d'anar com a mínim de 16 a 23 h de dilluns a divendres i atendre els esdeveniments esportius que es diguin a terme durant el cap de setmana.

De la mateixa manera, les empreses que concorrin en el concurs públic hauran de pagar un cànon anual de 3.000 euros fraccionats en 12 pagaments. A més, l'adjudicatari s'encarregarà de la neteja de les instal·lacions i de les tasques de consergeria del camp de futbol.

Edicions locals