Laia Jordà es converteix en l'estudiant de la Llagosta amb millor nota a la selectivitat d'enguany

Tots els estudiants de l'INS Marina que es van presentar a les PAU aquest juny, han aprovat

Societat

Laia Jordà
Laia Jordà

Laia Jordà ha obtingut un 8,2 a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) amb la qual cosa es converteix en l'alumna amb millor nota dels 18 estudiants de batxillerat que es van presentar a la selectivitat de l'INS Marina de la Llagosta.

Jordà tenia una nota mitjana de 9,23 d'expedient de Batxillerat i amb aquesta puntuació i l'obtinguda a la selectivitat espera poder entrar a la carrera universitària desitjada. "M'agradaria estudiar periodisme amb especialització esportiva a la Universitat Pompeu Fabra", afirma la jove de la Llagosta. Segons explica, aquesta carrera reuneix algunes de les seves passions. "Crec que el periodisme esportiu combina el fet d'escriure, viatjar i parlar en públic, que són coses que m'agrades", diu.

Pel que fa a les proves, la llagostenca explica que la pitjor nota que va treure va ser la d'anglès amb un 7,6 i la de literatura amb un 8. "La resta de notes eren un 8,5", afegeix Jordà.

Actualment, l'estudiant amb millor nota de la selectivitat a la Llagosta està treballant com a monitora a Badalona. Amb tot, aquest estiu no pararà massa pel poble en unes vacances més que merescudes. "Viatjaré a Londres, a Nova York i després a Almeria", conclou.

Un altre any sense suspesos

Per segon any consecutiu no hi ha hagut cap alumne de l'INS Marina que hagi suspès les proves PAU. L'any passat els 19 alumnes de batxillerat que s'hi van presentar van aprovar, mentre que el 2017 van suspendre quatre quatre alumnes.

En total es van presentar 18 alumnes de batxillerat a les proves més tres alumnes que van realitzar-la des de Cicles Formatius.

Edicions locals