Tot a punt per a la final del 36è Concurs de Cante de la Llagosta

L'esdeveniment es celebra aquest dissabte al Centre Cultural del poble

Cultura

Fase preliminar
Fase preliminar

La Llagosta

El passat 26 d'abril començava el 36è Concurs Nacional de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta amb les fases preliminars. Un total de quatre rondes que van concloure el passat divendres. Dos mesos després, aquest dissabte a les 20 h es celebrarà la final al Centre Cultural de la plaça Alcalde Sisó Pons.

Acompanyats del guitarrista David Jiménez, els cinc finalistes competiran per ser la nova veu guanyadora. Alba Martos, Rocío Serrano, Ismael Cabrera i José Antonio Escribano han estat els seleccionats per participar en la ronda final d'aquest concurs llagostenc que ja fa temps va superar les fronteres del mateix municipi per convertir-se en un esdeveniment de referència en el món de la música flamenca.

Així mateix, el concurs estarà precedit a les 18 h per l'actuació dels quadres de ball. Algarabia, Cristina i Sílvia, Azahara i Meritxell seran les encarregades d'obrir de l'espectacle de dança.

Enguany, el concurs està dedicat al cantaor flamenc José Vargas. Aquest artista de Santa Coloma de Gramenet originari d'Utrera ha estat des de sempre molt vinculat al certamen que es celebra a la Llagosta, del qual també n'ha estat guanyador.

Edicions locals