La remodelació de la nau del carrer Sant Llorenç haurà d'esperar fins després d'estiu

L'oferta pública va quedar deserta i s'ha convocat un nou concurs per arranjar l'equipament propietat de l'Ajuntament

Societat

Interior de la nau industrial
Interior de la nau industrial

La Llagosta

L'Ajuntament de la Llagosta ha tornat a publicar l'oferta d'arranjament de la nau industrial del Carrer Sant Llorenç número 17 després que el concurs obert el mes de març quedés desert.

Va ser al desembre quan el consistori va anunciar l'oferta per valor de 135.723 euros que sortien d'una partida dels Pressupostos Generals Municipals. Tot i que aleshores l'empresa aragonesa, GESTIMAX Gestión y Servicios, SL., va ser la guanyadora del concurs el març, la companyia no va entregar tota la documentació necessària per poder començar les obres al maig i des de l'Ajuntament es va considerar necessari deixar desert el concurs.

El dijous de la setmana passada es va obrir un nou concurs per la remodelació de la nau pel mateix valor que en l'anterior licitació. D'aquesta maneta, i segons estipula el nou contracte, l'obra no estarà finalitzada fins passat l'estiu, ja que el termini per presentar ofertes és el 14 de juny i l'empresa guanyadora tindrà 2 mesos per fer les obres.

Aquest equipament situat a la plaça d'Anna Frank i del qual l'Ajuntament n'és propietari, actualment s'utilitza per guardar-hi material de la Brigada Municipal. "No és on tenen el vestuari o el taller", diuen des del consistori. Es tracta d'un emplaçament de 115 metres quadrats construït el 1992 on hi ha "maquinària i material variat com la paella que s'utilitza per a la festa major.

Segons el projecte tècnic d'aquell concurs de contractació públic els arranjaments es duen a terme perquè hi ha "problemes d'estabilitat en els murs de tancament i escletxes en sentit vertical a les parets". És per això que l'obra consistirà a enderrocar el forjat de l'edifici i en realitzar tasques de manteniment tant a l'interior com a l'exterior. Així mateix es portaran a terme tasques de neteja i es substituiran les finestres que hi ha a la teulada. Per últim es crearà una porta d'accés en el mur que dóna al Parc d'Anna Frank i es repararà la coberta.

Edicions locals