La Concòrdia afronta l'anada de la fase d'ascens a Primera aquest dissabte a Galícia

Els play-offs consten d'una eliminatòria a doble partit contra el Cidade de As Burgas

Esports

La Concòrdia està realitzant una temporada històrica
La Concòrdia està realitzant una temporada històrica | La Concòrdia

Nil Artiaga

El CD La Concòrdia jugarà aquest dissabte a les 16 h el partit d’anada dels play-offs d’ascens a la Primera Divisió Nacional, la màxima categoria estatal del futbol sala femení.

S’enfrontarà al conjunt gallec Cidade de As Burgas –segon classificat del grup 1–; amb el primer partit a Galícia.

Una temporada històrica

Si les llagostenques superen l’eliminatòria, seria la primera vegada a la història que assolirien la màxima divisió espanyola.

Encara que no ho aconsegueixin, però, igualment la temporada ja és històrica pel fet d’haver guanyat el títol de lliga de Segona per primera vegada. “Per un poble com la Llagosta és una fita increïble”, afirma l’entrenador de la Concòrdia, Dani Mosteiro. “Hem fet una temporada extraordinària i hem superat totes les expectatives”, afegeix.

Un rival amb experiència a Primera Divisió

Pel que fa al rival de la fase d’ascens, el Cidade de As Burgas és un equip que fa dues temporades estava a Primera Divisió; i que, per tant, a priori té l’etiqueta de favorit en el seu intent de retornar el club a la màxima categoria. “És un equip renovat i amb gent jove. Serà un camp molt complicat, però nosaltres anirem a fer el nostre joc i a no perdre la identitat”, assegura Mosteiro.

“Per a nosaltres pujar a Primera seria un premi enorme, però no una necessitat. Seria la cirereta del pastís a una temporada històrica”, assegura el tècnic de la Concòrdia. “Competirem al màxim i amb tota la il·lusió i les ganes del món”, conclou.

Edicions locals