La biblioteca de Can Pelegrí celebra el seu 25è aniversari

Les activitats comencen aquest divendres i acabaran en dos setmanes

Cultura

La biblioteca de Can Pelegrí celebra el seu 25è aniversari
La biblioteca de Can Pelegrí celebra el seu 25è aniversari

La Llagosta

El 27 de maig de 1994 va ser inaugurada oficialment l'actual Biblioteca de la Llagosta al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

Per celebrar aquests 25 anys de trajectòria, l'Ajuntament i l'equipament han preparat un programa especial d'activitats que començaran aquest divendres amb la inauguració d'una exposició que relata la història de la biblioteca i que es podrà veure fins al 8 de juny. Així mateix, també aquest divendres, a les 18.30 h es realitzarà l'activitat Una butaca i un llibre, a càrrec d'Un conte al sac que consistirà en un viatge per als infants majors de 6 anys per la història de l'edifici.

El dilluns continuaran les activitats amb l'escriptora i guionista Maite Carranza que durà a terme una trobada a la biblioteca amb infants i joves, a les 18 h, i comentarà, a les 19 h, el seu llibre El fruit del baobab, a la Sala d'exposicions de Can Pelegrí. Carranza és guanyadora entre d'altres del Premi Nacional de Literatura Juvenil i del Premi Cervantes Chico.

El dimarts a les 19 h, el taller creatiu de la biblioteca oferirà una edició especial del recital de poesies des de balcons dels carrers de la Llagosta que comptarà amb la col·laboració dels veïns de la població i l'acompanyament musical dels alumnes d'Arts escèniques i Música de 4t d'ESO de l'INS Marina.

El dimecres serà el torn per al col·lectiu Viu la Riera de Caldes – Grup la Llagosta que durà a terme un recorregut per l'espai natural de la Llagosta tot recordant la seva història i els seus canvis.

Les activitats seguiran la setmana següent amb un taller de lectura amb Tina Vallès el dimarts 4 de juny i amb els monòlegs científics de Bigvan Ciencia, l'endemà. Vallès és guanyadora del Premi Anagrama de novel·la 2017 per l'obra La memòria de l'arbre.

La cloenda de l'aniversari de la biblioteca serà el dissabte 8 de juny a partir de les 11.30 h amb la presentació del nou logotip de l'equipament triat pels usuaris i amb un acte on els amics de la biblioteca explicaran què representa l'equipament per a ells.

Tots els actes han comptat amb el suport de la Generalitat i la Diputació.

Edicions locals