JxCat de la Llagosta presenta el seu nou projecte per al poble

El Nou candidat de la formació espera augmentar en vots i regidors

Política

Antoni Arenas
Antoni Arenas

La Llagosta

El dijous de la setmana passada es va presentar al Centre Cultural la candidatura de Junts per Catalunya. Encapçalada per Antoni Arenas, el nou nom del PDeCAT per concórrer a les eleccions.

En una sala plena, Arenas es va mostrar confiat i va afirmar que la seva candidatura "surt a guanyar". Durant l'acte es van donar algunes pinzellades del que serà la política que vol aplicar la formació. "Comencem des d'un punt baix però tenim expectatives", va assenyalar Arenas. El partit actualment té un regidor, però el cap de llista espera augmentar en vots i representació al consistori. A més, Arenas es va mostrar molt motivat per començar la campanya i va assegurar que la seva formació aniria "de porta a porta i veí a veí per aconseguir transmetre el nostre projecte de poble".

A l'acte de presentació també hi va assistir Mireia Egea. La que ha estat regidora durant el darrer mandat i que actualment ocupa el càrrec de presidenta de l'executiva local, va demanar a la militància i al poble que confiessin en el nou projecte encapçalat per Arenas. El mes de març, Egea va anunciar que deixava la primera línia política.

Edicions locals