La Concòrdia es proclama campió de lliga

Les noies de Dani Mosteiro sumen 70 punts i jugaran el play-off d’ascens a la Primera Divisió Femenina de Futbol Sala

Esports

La Concòrdia és campió de lliga
La Concòrdia és campió de lliga | La Concòrdia

Nil Artiaga

El CD la Concòrdia és campió de lliga i jugarà la fase d'ascens a la Primera Divisió Nacional Femenina de Futbol Sala.

L'equip de futbol sala femení de la Llagosta s'ha proclamat campió del grup 2 de la Segona Divisió Nacional aquest cap de setmana amb 70 punts. Ho ha aconseguit a falta d'una jornada perquè s'acabi la competició regular, gràcies a la victòria a domicili i amb contundència contra l'Avenida Alagón per 0 gols a 7.

A més, el seu perseguidor més pròxim, el Xaloc Alacant, s'enfrontava al tercer classificat –el Mecanoviga Eixample– en un partit decisiu per intentar assolir el lideratge, i ha empatat a 3, resultat que perjudica al Xaloc, i proclama, de forma matemàtica, la Concòrdia com a campió de lliga, ja que supera en 4 punts al conjunt alacantí.

Les llagostenques jugaran el play-off d'ascens a la Primera Divisió, una eliminatòria que estarà formada pels quatre campions de cada grup més els dos millors segons classificats. D'aquests sis equips en total, en pujaran tres.

Abans, però, el pròxim cap de setmana la Concòrdia tancarà la temporada regular al CEM Turó de la Llagosta, on s'acomiadarà de la seva afició davant un gran rival, l'Eixample –tercer amb 63 punts–.

Edicions locals