La Concòrdia supera l'Hispànic a la lliga després de caure a la Copa Catalunya

Les noies de Dani Mosteiro s'apropen cada vegada més a l'objectiu de jugar la fase d'ascens a Primera Divisió

Esports

Les noies de Dani Mosteiro s'apropen cada vegada més a l'objectiu de jugar la fase d'ascens a Primera Divisió
Les noies de Dani Mosteiro s'apropen cada vegada més a l'objectiu de jugar la fase d'ascens a Primera Divisió | La Concòrdia

Nil Artiaga

El CD la Concòrdia va derrotar el dissabte l'Hispànic de Torrent (10è classificat) per 6 a 1, en el partit corresponent a la 28a i antepenúltima jornada de la Segona Divisió Nacional Femenina.

Amb aquest resultat, les noies de Dani Mosteiro continuen al capdavant de la classificació amb 67  punts, amb dos de marge respecte al Xaloc Alacant (segon amb 65 punts). Si les llagostenques acaben líders a la fase regular, jugaran posteriorment el play-off d'ascens a la Primera Divisió, la màxima categoria estatal de futbol sala femení.

Contra l'Hispànic, la Concòrdia va passar per sobre del conjunt visitant, especialment a la segona meitat, quan van arribar la majoria de gols. Al descans es va arribar amb un 2 a 0 favorable a les locals, amb gols de Cristina Ancosta i Sonia Blanco. I, posteriorment, caurien quatre dianes més: Ancosta i Blanco tornarien a marcar, i als seus gols se sumarien els de Villa i Alba Laguna.

El pròxim cap de setmana les blaves tindran un partit a priori assequible: visitaran la pista del cuer de la categoria, l'Avenida Alagón, que en l’últim compromís de lliga va sortir ben escaldat de la pista del Xaloc, on va rebre 15 gols (15-2).

L'eliminació a la Copa Catalunya, la nota negativa de la setmana

El CD la Concòrdia va quedar fora el dijous de la Copa Catalunya, la competició en la qual l'any passat va ser subcampiona. Enguany, però, ha caigut en el partit únic dels quarts de final contra l'Eixample (2-0). Els dos gols van arribar al tram final de partit, en el que va ser un enfrontament força igualat entre ambdós equips.

Edicions locals